Kníhkupectvo Martinus, Obchodná 26, Bratislava

Autor článku: Juraj Šlesar
Článok vyšiel: 17. októbra 2010
Zdieľať článok:

Martinus.sk síce pravdepodobne poznáte hlavne ako najobľúbenejšie internetové kníhkupectvo na Slovensku, ale zároveň sa snažíme vybudovať si možnosti, ako sa so svojimi Martinusákmi stretnúť „tvárou v tvár“. Osobný kontakt s ľuďmi, ktorých čítanie baví minimálne tak ako nás, je jedným z hlavných dôvodov, prečo sme sa rozhodli zakladať ďalšie kamenné kníhkupectvá. Samozrejme, okrem iného nám to umožňuje prinášať vám aj ďalšie výhody – osobný odber kníh za internetové ceny, tituly, ktoré máme na sklade, sa k vám dostanú rýchlejšie a hlavne – v našich kníhkupectvách môžete vždy nasať atmosféru moderného a útulného kníhkupectva, ktorá je v dnešnej uponáhľanej dobe taká vzácna. Určite sa zastavte, tešíme sa na vás! 🙂

Kníhkupectvo Martinus, Obchodná 26, Bratislava

Naše doteraz najväčšie kníhkupectvo nájdete na jednej z najznámejších ulíc Bratislavy – priamo na Obchodnej ulici. V jeho priestoroch na vás čaká viac ako 50 tisíc kníh, z ktorých si určite vyberie každý. Prelistovať si ich môžete nielen na množstve sedačiek a tulíkov, ale aj v legendárnej kaviarni Shtoor. Tá sa preslávila pestrou ponukou domácich limonád a koláčov, vynikajúcich bagiet, koláčov a slaných koláčov quiche, ale hlavne nezameniteľnou atmosférou. Prvýkrát sme spojili svoje sily a vytvorili tak „kníhkaviareň“. Miesto, ktoré chce byť rajom pre všetkých milovníkov kníh. Príďte sa presvedčiť, ako sa nám to podarilo! 🙂

Naše kníhkupectvo je zároveň miestom, kde si môžete vyzdvihnúť svoje internetové objednávky. Má to niekoľko výhod – v prvom rade ušetríte na poštovnom, ktoré samozrejme v prípade osobného odberu neplatíte. Knihy dostanete za internetové ceny. Vyhnete sa oneskoreným doručením, ktorým je Slovenská pošta (žiaľ) známa.

Hlavné výhody kníhkupectva Martinus v Bratislave:

  • milý a priateľský personál, ktorý vám vždy rád a ochotne pomôže
  • široký výber titulov zo všetkých žánrov a kategórií
  • osobný odber – internetové ceny, rýchle doručenie, nulové poštovné
  • dlhé otváracie hodiny
  • káva, domáce limonády, sendviče a ďalšie občerstvenie v podaní legendárnej kaviarne Shtoor Home Made Cafe
  • mäkký koberec, pohodlné sedačky, nezameniteľná atmosféra
  • pianíno! 🙂

Otváracie hodiny:

pondelok – piatok: 09:00-21:00
sobota – nedeľa: 10:00-20:00

Ako sa k nám dostanete?

Električkou č. 5, 9, 13 – zastávka „Poštová“. V dosahu chôdze je aj zastávka „Nám. 1. mája,“ na ktorej stoja autobusy č. 31, 34, 39, 94.

Pozrite si mapu

Tešíme sa na vás! 🙂

Pozor! Naše bratislavské kníhkupectvo nájdete aj na Facebooku! Ak sa chcete dozvedieť medzi prvými, aké akcie, zľavy a iné udalosti sa v ňom chystajú, určite sa staňte fanúšikom stránky Kníhkupectvo Martinus.sk – Bratislava.

A samozrejme, nájdete nás aj na Foursquare. 🙂

Knihy nielen predávame, my nimi žijeme

To krásne na svete kníh je, že je rozsiahly a neustále sa v ňom dá objavovať niečo nové a zaujímavé. Jeho rozsiahlosť je však zároveň aj dôvodom, prečo sa v ňom ľudia často strácajú. Ponuka kníh je v dnešnej dobe skutočne široká. Veď Martinus.sk vám ponúka viac ako 80.000 titulov. A práve preto, aby ste sa v tej širokej ponuke nestratili, sme pre vás založili tento blog, ktorého hlavným cieľom je informovať vás o knižných novinkách, tituloch, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti, ale aj o všetkom zaujímavom, čo sa v knižnom svete deje.  Okrem iného na našom blogu nájdete tieto kategórie:

Knižné tipy – každý týždeň pre vás naši redaktori vyberajú to najlepšie, čo sa na knižnom trhu objavilo. Knižky, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti!

DVD novinky – aj vo svete filmu pribúdajú skvelé tituly každý týždeň. Sledujte túto rubriku, ak ich nechcete premeškať.

Recenzie – čo robíme, keď vám práve neposielame knihy? Čítame ich! A potom o tom píšeme, aby sme sa s vami podelili o názor na množstvo titulov, ktoré by mohli zaujať aj vás.

Rozhovory – zaujímavé knihy spravidla píšu zaujímaví ľudia. My sa s nimi stretávame, dôkladne ich vyspovedáme a potom vám ich myšlienky a názory ponúkneme.

Literárna revue Dada Nagya – najznámejšieho slovenského odborníka na literatúru Dada Nagya vám určite nemusíme predstavovať. My vám každý druhý týždeň prinášame jeho Literárnu revue, ktorá sa vysiela na vlnách Slovenského rozhlasu.

Knihoholik Daniel Hevier v labyrinte kníh – ani ďalšie meno vám určite nie je neznáme. Daniel Hevier, slávny slovenský spisovateľ, básnik, textár a prozaik je naším kolegom a pravidelne píše o tom, čo ho vo svete literatúry práve zaujalo.

Samozrejme ani to stále nie je všetko. Ešte sme nespomenuli rôzne súťaže, akcie, zľavy, rôzne naše mini-projekty, a tak ďalej. Náš blog sa čítať rozhodne oplatí!

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Naše nové kníhkupectvo na Obchodnej 26 v Bratislave

Zaujímavé linky:

Kníhkupectvo Martinus – Nitra

Kníhkupectvo Martinus – Žilina

Zdieľať článok:
O autorovi
Juraj Šlesar

Zaujímajú ťa novinky z knižného sveta? Prihlás sa na odber nášho newslettra.