Odhaľte tajomstvá koučingu s Martinusáčkou Vierkou
Monika Floreková
27. októbra 2022
Každý Martinusák a Martinusáčka má možnosť investovať do svojho vzdelávania. Či už si za štipendium určené na vzdelávanie, ktoré dostáva po ukončení skúšobnej doby, kúpi knižky alebo zaplatí externý kurz, vybrať si môže podľa svojej chuti. Stále je tu však možnosť aj interného vzdelávania, ktoré s láskou a zanietením podporujú naši kolegovia a kolegyne.
Zatratení na mori
Katka Kubalová
3. októbra 2022
Počas niekoľkých mesiacov porota pozorne čítala, hodnotila a diskutovala o všetkých prihlásených poviedkach a v najbližších dňoch sa dozvieme výber tých najlepších poviedok žánrov fantastiky! Víťazi nezískajú len prestížne ocenenie, ale aj večnú slávu v zborníku Fantázia 2022 a vstupenku do literárneho sveta. O víťaznej poviedke môžete rozhodnúť práve vy! Prečítajte si všetkých 5 finálových poviedok, ktoré uverejníme na blogu od 03. – 07.10.2022 a dajte hlas tej, ktorá si to podľa vás najviac zaslúži. Po skončení hlasovania vyberieme až 5 z vás, ktorých odmeníme 50 € poukážkou na nákup kníh. Hlasovanie začína 7. októbra a končí 21. októbra 2022, 23:59 :-)
Uchmatnite si vypredané knihy medzi prvými
Monika Floreková
30. júna 2022
Stále lepší! Tak znie naše heslo, ktoré nás motivuje v tom, aby sme zlepšovali služby a aby sme vymýšľali novinky, ktoré vám prinesú plnohodnotnejší zákaznícky zážitok. Medzi posledné novinky, ktoré pribudli na webe martinus.sk, patrí sledovanie titulu. Takto si môžete uchmatnúť vypredané knihy hneď, ako sa opäť objavia na sklade.

Zaujímajú ťa novinky z knižného sveta? Prihlás sa na odber nášho newslettra.